دسته‌بندی نشده

تست جریان کشی موبایل

Test mobile

جریان کشی صفر در موبایل قبل و بعد از پاور 

در اولین روش جریان کشی موبایل، شما گوشی را به منبع تغذیه متصل کرده و دکمه POWER را می زنید. در حالت نرمال، به محض فشار دادن دکمه POWER باید شاهد تغییر جریان باشید. اگر با چنین حالتی مواجه نشدید، ابتدا اتصال دکمه POWER  با برد را چک کنید. در مرحله بعدی شارژر را به گوشی متصل کرده و به کمک یک مولتی متر با کیفیت و دقیق، ولتاژ پایه های کلید را اندازه گیری کنید. ولتاژی که مولتی متر نشان می دهد، باید تقریبا هم اندازه ولتاژ باتری، یعنی بین ۳.۵ الی ۴ ولت باشد.

در صورتی که عدد نشان داده شده در این بازه قرار نداشت، باید به کمک نقشه شماتیک، مسیر بین کلید POWER و آی سی تغذیه را چک کنید. همچنین چک کردن مسیر کلید POWER تا باتری را فراموش نکنید.برخی مواقع ممکن است بعد از اتصال شارژر متوجه شویم که گوشی شارژ نمی شود یا علامت شارژ، روی گوشی ظاهر نمی گردد. در این مواقع لازم است که ابتدا شارژر را چک کنیم. شاید مشکل از شارژر باشد. با استفاده از مولتی متر، میزان جریان شارژر را اندازه گیری می کنیم.

برای مطلع شدن از ولتاژ خروجی، کانکتورها باید به کمک مولتی متر، چک شوند. سپس مسیر منتهی به آی سی های تغذیه، باید به صورت دقیق بررسی شود. ظاهر شدن عدد ۱ یا OL، هنگام چک کردن پایه ها در دو طرف کانکتور نشان دهنده خرابی آن می باشد که باید نسبت به تعویض آن اقدام کنید. اگر کانکتور را تست کردید و سالم بود اما همچنان با مشکل عدم شارژ شدن باتری موبایل و تبلت مواجه شدید به احتمال قوی مشکل نرم افزاری می باشد. در این حالت برای برطرف شدن مشکل حتما از یک متخصص نرم افزار کمک بگیرید.

power a55 scaled

توضیح مختصر جریان کشی صفر :

۱- شارژر به گوشی وصل کنید اگر گوشی شارژ شد یا کلید پاور خراب است یا ولتاژ باتری به کلید پاور نمی رسد ( ولتاژ سر کلیدهای پاور باید کمی کم تر از ۴ ولت باشد ) و مسیر بین کلید پاور تا تغذیه بررسی می کنیم .

۲- شارژر را به گوشی وصل می کنیم ولی گوشی شارژ نمی کند در این حالت ولتاژ کانکتور باتری با مولتی متر می گیریم اگر صفر یا OL بود کانکتور روی برد خراب است بعد مسیر پایه های کانکتور باطری تا آیسی تغذیه را بررسی می کنیم در این حالت آیسی پاور ریبال یا تعویض می کنیم .اگر نشد ایراد از کریستال اصلی گوشی است.

جریان کشی پیش از فشردن دکمه پاور

جریان کشی پیش از فشردن دکمه پاور، این حالت معمولا برای گوشی های آب خورده اتفاق می افتد. که به علت سولفاته شدن یا کثیفی یا وجود قلع در قسمتهای مختلف برد گوشی، باعث اتصال میشود و باعث جریان کشی میشود.

در این حالت ابتدا برد گوشی را توسط مایع اولتراسونیک و تینر شستشو دهید تا سولفته ها و جرم گرفتگی های ناشی از آبخوردگی از بین رود. اگر باز هم جریان کشی را مشاهده کردید، کلیه اتصالات مربوط به دوربین، LCD، شارژ، هندزفری، سیم کارت و… را جدا میکنیم و مجدداً اگر مشکل برطرف نشد مسیر کانکتور ها را هم چک میکنیم.

در بیشتر مواقع این شکل جریان به صورت داغ شدن قطعه خود را نشان میدهد، قطعه را از برد جدا کنید و سپس دوباره اتصال را بررسی کنید. در صورت برطرف شدن باید قطعه را تعویض کنیم.

جریان کشی بعد از فشردن دکمه پاور روی یک جریان بالا ثابت باقی می ماند

در این حالت بعد از فشردن کلید پاور گوشی روی یک جریان بالا ثابت باقی می ماند معمولا بالاتر از ۰.۱۵ و موبایل روشن نمیشود. در این حالت نیز، قطعه معیوب داغ میشود و باید تعویض شود.


معمولا این خرابیها بیشتر شامل آی سی های تغذیه ،PF ، آی سی Light ، آی سی EMMC میباشد.در بعضی از حالت ها گوشی قبل از پاور جریان کشی دارد و بعد از پاور جریان کشی بیشتر می شود در این حالت در بیشتر مواقع مشکل از آی سی PF میباشد

جریان کشی بعد از فشردن دکمه پاور روی یک جریان ۰.۰۲ تا ۰.۰۸ باقی می ماند

جریان کشی قبل از پاور صفراست سپس با گرفتن و رها کردن کلید پاور جریان کشی کمی بازی می کند و بین ۰.۰۲ تا ۰.۰۸ باقی می ماند

علائم خرابی آیسی هارد :

✔️ گوشی خود به خود خاموش شده و جریان کشی بعد از پاور بین ۰.۰۲ تا ۰.۰۸ باقی می ماند

✔️ گوشی قابل فلش نباشد و در حالت ریکاوری گیر کند

✔️ در زمان فلش کردن گوشی مدام پیغام خطا بدهد

✔️گوشی خاموش باشد و باز کردن کلید پاور مدام ویبره بزند

✔️ مشکلات هنگی و پاک شدن اصلاعات از روی گوشی

✔️ گوشی روی آرم گیر کند یا مدام ریست کند

 

hard mobile 09

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *